Azokat a tanulóinkat jutalmazzuk meg, akik rendszeresen beiratkoznak az eduBELLE oktatásaira. Jutalomként sávos kedvezményeket adunk attól függően, hogy hány egybefüggő hónapja tanulnak nálunk. A kedvezményeket 5 és 45% között adjuk.

Kedvezménysávok

1. hónap - 0%

Az első hónapban nem adunk kedvezményt, minden oktatásra teljes - vagy az aktuális kedvezményes - áron lehet beiratkozni.

2. hónap - 5%

Ha a tanuló két egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 5% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 2. hónapban érvényes!

3. hónap - 10%

Ha a tanuló három egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 10% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 3. hónapban érvényes!

4. hónap - 15%

Ha a tanuló négy egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 15% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 4. hónapban érvényes!

5. hónap - 20%

Ha a tanuló öt egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 20% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 5. hónapban érvényes!

6. hónap - 25%

Ha a tanuló hat egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 25% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 6. hónapban érvényes!

7. hónap - 30%

Ha a tanuló hét egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 30% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 7. hónapban érvényes!

8. hónap - 35%

Ha a tanuló nyolc egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 35% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 8. hónapban érvényes!

9. hónap - 40%

Ha a tanuló kilenc egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 40% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 9. hónapban érvényes!

10. hónap - 45%

Ha a tanuló tíz egymást követő hónapban, minden hónapban legalább 1 fizetős oktatásra beiratkozik, 45% kedvezményben részesül. A kedvezmény már a 10. hónapban érvényes!

Kedvezmény szerzése

A kedvezménysávok elérésére minden eduBELLE tanuló jogosult, nem szükséges külön regisztráció. A kedvezmény minden hónap 1. napján 0:00 és 6:00 között kerül beállításra az előző hónap(ok) beiratkozásai alapján. 

Beiratkozásnak csak a jóváírt befizetéssel rendelkező beiratkozás számít. Ha a befizetés (vagy annak jóváírása) a következő hónapban történik meg, akkor - ha megtörténik a befizetés - a szintlépés 7-én történik meg.

Az oktatásoknál megjelenített árak már tartalmazzák a kedvezményt, amennyiben a tanuló bejelentkezve böngészi az oldalt.

Kedvezmény elvesztése

Ha a tanuló egy naptári hónapban nem iratkozik be egyetlen fizetős oktatásra sem, a kedvezményszintje 2 hónappal visszaesik. Ha kettő vagy több egymást követő hónapban nem iratkozik be oktatásra, akkor a kedvezményszintje a 2. hónaptól kezdve havonta 4 hónappal esik vissza.

Ha a befizetés (vagy annak jóváírása) a következő hónapban történik meg, akkor a szint visszaesése ugyanúgy megtörténik, mintha nem történt volna beiratkozás. Ilyenkor - ha megtörténik a befizetés - 7-én kerül korrigálásra a kedvezményszint.

Kedvezmények összevonása

A Törzstanuló program kedvezményei más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Ha a tanuló rendelkezik kedvezményre jogosító kuponnal, akkor a kupon beváltásakor a törzstanulói kedvezmény nem érvényesül, akkor sem, ha magasabb, mint a kupon által nyújtott kedvezmény.

Ha egy időszaki akció keretében az oldalon egy oktatás eleve kedvezményes áron jelenik meg, akkor a törzstanulói kedvezmény csak akkor érvényesül, ha magasabb, mint az időszaki kedvezmény. Ilyenkor az oktatás(ok) eleve mindig a magasabb kedvezménnyel csökkentett áron jelennek meg.