Ingyen tanulnál a teljes tanévben? Most összejöhet!

Iratkozz be az általad választott tanfolyamokra 2021. augusztus 30. és szeptember 12. között legalább 10.000 Ft értékben, oszd meg Facebookon, hogy mit tanulsz, és nyerd meg Te az ingyenes tanulásra jogosító kupont!

Ezt nyerheted meg

Egy olyan kupont, ami az összes elérhető oktatásra 100% kedvezményt biztosít. Ez minden olyan oktatásra érvényes, ami jelenleg elérhető, valamint 2022. június 15-ig elérhető lesz. Összesen 1 db kupont sorsolunk ki.

A kupon 2022. június 15-ig érvényes, tehát addig kell beiratkozni vele azokra a képzésekre, amelyeket a nyertes el szeretne végezni.

Részvételi feltételek

A nyereményjátékban minden regisztrált eduBELLE tanuló részt vehet, aki teljesíti az alábbi feltételeket.

Beiratkozás

2021. augusztus 30. és szeptember 12. között legalább 10.000 Ft értékben kell beiratkozni bármelyik eduBELLE oktatásra. Az oktatás értékének a ténylegesen kifizetett összeget (akciós ár, egyedi kedvezmény stb.) kell tekinteni.

Ha a tanuló több alkalommal iratkozik be több oktatásra, az értékek összeadódnak. Ebben az esetben az oktatások összértékének kell elérnie a 10.000 Ft-ot. A sorsoláson csak a ténylegesen befizetett beiratkozásokat vesszük figyelembe!

Facebook megosztás

Minden tanfolyamot, amivel a tanuló részt akar venni a sorsoláson, meg kell osztania a saját Facebook oldalán, nyilvánosan elérhető módon. A megosztást a tanfolyam adatlapján található Facebook ikonra kattintva kell indítani. Ha a megosztás mégsem az adatlapról kerül indításra, akkor az #edubelle hashtaget szerepeltetni kell a posztban.

Sorsolás, feltételek ellenőrzése

2021. szeptember 13-án, számítógépes úton kisorsoljuk 1 tanulónak a felhasználói azonosítóját azok közül, akik az akció időtartalma alatt összesen legalább 10.000 Ft értékben beiratkoztak. Ezt követően emailben elkérjük a nyertestől a Facebook oldalának az elérhetőségét és ellenőrizzük, hogy megosztotta-e a tanfolyamok adatlapját. Ha minden feltételt rendben találunk, akkor emailen elküldjük a 100% kedvezményre jogosító kupont.

Ha valamelyik feltétel nem teljesül, vagy a nyertes 3 napon belül nem küldi el nekünk a Facebook elérhetőségét, akkor a nyereményre való jogosultságát elveszti és a sorsolást megismételjük.

Nyilvános megjelenéshez való hozzájárulás

A nyertes kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a nevét, Facebook oldalának elérhetőségét, illetve a Facebookon vagy az eduBELLE-en használt arcképét a nyertes kihirdetésével kapcsolatban felületeinken közzétegyük. Ha a nyertes ehhez nem kíván hozzájárulni, úgy a nyereményéről le kell mondania. Ebben az esetben a sorsolást megismételjük.

A nyeremény felhasználása

A nyeremény 1 db kupon, amely az összes oktatásra 100% kedvezményt biztosít. Ezt a kupont kizárólag a nyertes használhatja fel azzal a fiókkal, amellyel a sorsoláson részt vett. A kupon másra nem ruházható át, nem osztható meg, nem hozható nyilvánosságra. A kuponkód titokban tartásáért a nyertes felel. Ha a kuponnal a nyertes fióktól eltérő fiókkal is vásárlást végeznek, a kupont érvénytelenítjük, és töröljük az összes beiratkozást, amit ezzel a kuponnal hajtottak végre. Ebben az esetben nem vizsgáljuk, hogy hogyan került illetéktelenek birtokába a kupon. Ebben az esetben a nyertes a kártalanítási igényéről lemond.