Érdemes eduBELLE oktatónak lenni

Az eduBELLE online oktatóplatform kifejezetten a szépségszakmák számára készült felület, ezáltal tanulóink könnyen megtalálják a szakmájukhoz készült digitális kurzusokat. Olyan, mint egy pláza, ahol minden egy helyen van, így az oktatóknak nem muszáj intenzív marketingkampányt folytatniuk azért, hogy tanulójuk legyen, hiszen az eduBELLE tanulói kifejezetten szépségipari oktatásokat keresnek.

Az új felnőttképzési törvény módosítását követően jelentősen megnőtt az oktatók adminisztrációs kötelezettsége, melynek elmulasztása milliós bírságot von maga után. (Az adminisztrációs kötelezettségről és a bírságokról itt írtunk részletesen.) Az eduBELLE oktatók azonban alvállalkozók, ezáltal semmilyen bejelentési és adatközlési kötelezettségük nincsen, sőt egy esetleges bírság sem őket terheli. Oktatásszervezőként az eduBELLE végzi az összes adminisztrációt és bejelentést, a tanulók az eduBELLE-lel állnak szerződéses kapcsolatban és a hatóság is az eduBELLE-t ellenőrzi.

Befizetések és számlázás

A tanulók közvetlenül az eduBELLE-nek fizetnek, így a számlát is mi állítjuk ki. Az oktatóknak csak az eduBELLE felé kell havi egyetlen egy számlát kiállítaniuk és a tanulók után járó pénz is egyszerre érkezik a számlájukra.

Vizsga és oklevél

A legtöbb tanuló - érthető okokból - igényli az oklevél kiállítását az elvégzett oktatásról. Az eduBELLE rendszerében lehetőség van automatikusan kiállítani az oklevelet, melyet a tanuló digitális formában tölthet le magának. Az oktató azonban dönthet úgy is, hogy vizsgafeladat beküldéséhez, vagy szintfelmérő teszt kitöltéséhez köti az oklevél kiállítását. Az eduBELLE természetesen erre is lehetőséget biztosít, ráadásul mindez történhet akár automatikusan, az oktató személyes közreműködése nélkül is!

Jelentkezz te is

Ha valamelyik szépségszakma oktatója vagy, és online (is) tartasz oktatásokat, jelentkezz eduBELLE oktatónak, használd ki a portálunk nyújtotta előnyöket és élvezd a biztonságot! Jelentkezésedet az oktato@edubelle.eu email címre várjuk.