Töltéstechnika

Reszelésmentes, zselés töltés, francia, babyboomer és acrylgél francia reszelt mosolyvonalas technikával

Összes szint Zselés technikák

Oktató: Nagy Evelin Frissítve: 2021-07-02 19:49

7 500 Ft

Mit tartalmaz

 • 1:21:28 azonnal elérhető videó
 • 5 lecke
 • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
 • Oklevél a tanfolyamról
 • 30 tanuló

Mit fogsz tanulni

 • Töltéstechnika
 • Zselés körmök
 • Acrylgél körmök
 • Francia
 • Babyboomer

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

5 lecke

1:21:28

Töltéstechnika 5 lecke

Feltételek

 • Anyagaid, eszközeid amelyeket a hétköznapi szalonmunka során használsz!
 • Manikűr eszközök, csiszolófejeid, előkészítő folyadékaid,
 • Zselés építő ecset, short ecset, porci ecset
 • Cover és milky építő zselék, fehér gél lakk,
 • Cover és white acrylgel,
 • matt és fényes fedőlakk

Leírás

Szalon technikai töltésről szóló tanfolyam, melynek keretein belül megtanuljuk a gyors, reszelésmentes zselés töltést, a tökéletes anyagterítést. Felületi francia, bereszelt mosolyvonalas francia, illetve babyboomer körmök is készülnek. A zselés anyagok mellett acrylgelt / hybrid anyagot is használni fogunk.

Oktatók

Nagy Evelin

Kézápoló és műkörömépítő, Oktató

(4.99)

35 Tanfolyam

2906 tanuló

159 Értékelés

Nagy Evelin

Kézápoló és műkörömépítő, Oktató
Sziasztok!
Nagy Evelin vagyok, 2017 óta kézápoló és műköröm építő, Mosonmagyaróvárról.
Egy ideig alkalmazottként dolgoztam, kezdőként nagyon hálás voltam, hogy a próba napom után azonnal felvettek. Az OKJ előtt sosem fogtam még ecsetet, egy gél lakkozást sem készítettem még el, a porcelán por fogalmát sem ismertem. Néhány hét után egyből beleszerettem a szakmába. Hamar kiderült, a díszítéshez igenis van érzékem. A 6 napos munkarendben sikerült elég rutint szereznem, fejlesztenem magam, lecsökkenteni a munkafolyamatok időintervallumát. Mindig lelkes voltam, motiváltan ébredtem minden nap, várva az aktuális kihívásokat. Aztán ez nem volt elég, többre vágytam. Nem akartam a megszokott, "piros gél lakk egy óra alatt" szalonban megöregedni.
Így jött a CreatEve név, a kreativitásra utalva. Egyediségre törekedtem mindig. 2017 év vége óta vállalkozom. Saját szalonomat 2018 októberében nyitottam, melyben máig tevékenykedem. Egy otthonos, modern kis körmös kuckót szerettem volna, ahol a vendégeim azt kapják, amit máshol nem. Törekedtem arra, hogy mindig a legújabb trendnek és technikai elvárásoknak megfeleljek, sokrétű díszítő kelléket, és hatalmas színválasztékot biztosítok. Mindezt márka függetlenül.
Közel 50 tovább képzésen vettem már részt, csoportos, egyéni és online tanfolyamokon egyaránt. Sok féle, fajta, típusú és témakörű oktatáson estem át, így rájöttem mi az erősségem, mi a gyengeségem, hol tudok és kell fejlődnöm. Ez az ami előre hajt.
Egyre több szakmabeli kolléga es kollegina lép színre, így törekedni kell kitűnni a tömegből , alázattal lenni, időt, energiát, pénzt belefektetni, hisz egy befektetésnek meg lesz a gyümölcse.
Imádok versenyezni, és kimozdulni a komfort zónámból, nem hétköznapi alkotásokat készíteni. A versenyzés világában rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, amit szalon munkád alatt is hasznosíthatsz. Első sorban ez motivált, majd rajöttem, mennyire vonz, hogy valami nem hétköznapit alkossak. Volt, hogy több napon át készült egy-egy munka, volt, hogy elölről kellett kezdenem. Természetesen voltak mélypontok. De utána egyre jobban és jobban teljesítesz. Az online versenyek voltak az első megmérettetések, itt nem számított az elkészítési idő. Hetekig gyakoroltam, mielőtt megszületett a számomra a tökéletes szett. Új technikákat, szín kombinációkat, díszítő elemeket találtam ki. Így az elkészítési időm is javult, és a fantáziámat is edzésben tartottam.
A versenydrukk, a helyszíni izgalmak felbecsülhetetlen érzések, magad is rájössz, hogy teljesítesz stressz helyzetben, csak a javadra válhat minden szempontból.

Eredményeim :

2021.
Nailympia (KörömOlimpia) :
Nail polish manicure, Ezüstérem (II. helyezés)

2020.
Matyó kupa Mezőkövesd, Tipbox Mixed Media I. helyezett,
Nail Artists Hungarian Cup, Gél lakk kategória II. helyezett,
Tipbox Mixed Media III. helyezett

2019.
StudioFlash II. Műkörmös maraton, Plakát verseny, Szüret témában II. Helyezés,
Nail Artists Hungarian Nail Cup, Plakát verseny, III. Helyezés,
StudioFlash Műkörmös Maraton, Plakátfotó Bajnokság, Közönség díj,
V. Niiza őszi online köröm díszítő verseny, különdíj,
Brillbird tavaszi online verseny: Különdíj,
VI. Niiza online köröm díszítő verseny, különdíj.
VII. Niiza online köröm díszítő verseny, különdíj.


Jelenleg Online oktatással is foglalatoskodok a versenyzés és a szalonmunka mellett. Ha te is szeretnél kitűnni a tömegből, akkor tanulj velem!

CreatEve Nails - mint 'kreatív', egyediség, fantázia, ötletesség. Erre próbálom motiválni az általam tanított kollégáinkat, hogy merjenek különlegesek lenni! Igyekszem ezt a tudást a tőlem telhető legjobb módon átadni.

Tanulók értékelései

5.00

1 értékelés alapján

100%

0%

0%

0%

0%