Mini oktatás - Pink virág

Ezen a mini képzésen egy gél-lakokkal készült virágot festek meg nektek, amiből megtanulhatjátok még, hogy hogyan lehet vékony vonalat festeni és sugar effect techinkát alkalmazni.

Kezdő Vegyes technikák

Oktató: Balázsi Szilvia Frissítve: 2021-04-04 09:16

990 Ft

Mit tartalmaz

 • 32:19 azonnal elérhető videó
 • 1 lecke
 • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
 • 69 tanuló

Mit fogsz tanulni

 • színkeverés
 • vékony vonalak festése
 • sugar effect technika

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

1 lecke

32:19

Oktatóvideó 1 lecke

Leírás

Az alapszínt és a virág alapját is gél-lakkal festem meg, hiszen ez az anyag biztos, hogy megtalálható minden műkörmös szekrényében. A virág alapszíne is egy kikevert, halványított gél-lakk szín. A mintát vázlat rajzolásával indítjuk, hogy a kezdő kollégák is sikerrel tudják a formákat, kompozíciót megérteni és ezáltal esztétikusan megalkotni azt. A mintát feldobjuk egy kis sugar effect technikával, hogy különlegesebb lehessen a végeredmény. 

 

Anyag és eszközlista:

Crystal Nails Cover Pink Tip

Tip tartó: https://beautymall.hu/kellekek-kiegeszitok/5546-tip-allvany-magneses-5db-os-keszlet

Gél-lakkok:
https://beautymall.hu/gel-lakkok/8280-ragogumirozsaszin-3step-gellakk-4ml-040
https://beautymall.hu/3-lepeses-gel-lakkok/8271-porcelanrozsaszin-3step-gellakk-4ml-025

Matt fényzselé:
https://beautymall.hu/matt-fedoanyagok/2041-moyra-fixalasmentes-ecsetes-matt-fedozsele

Csillámos fehér porcelán: 
Crystal Nails 131

Ecsetek:
https://beautymall.hu/eszkozok/2748-moyra-nail-art-brush-series-no00
https://beautymall.hu/diszitoecsetek/731-racing-a2-2-es-diszito-ecset

Portalanító kefe
Bőrfeltoló kaparó
Pontozótű

Csomagban jobban megéri!

Ezekben a csomagokban benne van ez az oktatás is. Nézd meg, találsz-e olyat, ami tetszik, mert sokkal jobb áron veheted meg az oktatásokat csomagban!

26 500 Ft

Flower Mix

 • (15)

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
 • 71 tanuló
 • 28 lecke
 • Haladó
 • 11:20:43
4 900 Ft

Mini oktatás mix

 • (34)

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
 • 160 tanuló
 • 6 lecke
 • Haladó
 • 30:00:40

Oktatók

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató

(4.97)

38 Tanfolyam

5928 tanuló

892 Értékelés

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Ahogy sikeresen vizsgáztam el is kezdtem mihamarabb szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig.

Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között.

Az első szakmában eltöltött évemben a tanulásra és a vendégkör kiépítésére koncentráltam, miközben felkértek több online cikk írására is illetve - az áttörést hozó - TV2 reggeli műsorában való szereplésre. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó.

2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal sikerült feljebb és feljebb jutnom. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni azóta, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre.

2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, ami, több mint 5 évig működött, több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel.

Eközben Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt.

2019 óta független oktatóként tartom a személyes, csoportos és online oktatásaimat is egyaránt.

2020-ban létrehoztuk Magyarország legnagyobb műkörömalapanyag webshopját, a SlyNails SHOP-ot és Magyarország egyetlen szépségipari Online oktatási platformját, az EduBELLE-t. Jelenleg kizárólag oktatással foglalkozom, vendégeket nem fogadok.

Tanulók értékelései

5.00

3 értékelés alapján

100%

0%

0%

0%

0%