Barion Pixel

Mini oktatás - Gél-lakk hibák és megoldásaik

Rendhagyó mini képzés született, ahol abban nyújtok iránymutatást, hogy mit kezdjünk a problémás körmökkel. Számtalan hibázási lehetőség adódhat egy-egy gél-lakk készítése és viselése során.

Kezdő Gél-lakk

Oktató: Balázsi Szilvia Frissítve: 2022-11-02 19:36

2 490 Ft

Mit tartalmaz

 • 23:42 azonnal elérhető videó
 • 13 lecke
 • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
 • 205 tanuló

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

13 lecke

23:42

Leírás

Rendhagyó mini képzés született, ahol abban nyújtok iránymutatást, hogy mit kezdjünk a problémás körmökkel. Számtalan hibázási lehetőség adódhat egy-egy gél-lakk készítése és viselése során.

Amiről szó lesz:

 1. Bevezető
 2. A köröm sarkainál repedezik a gél-lakk felülete
 3. Lepattogó gél-lakk
 4. Pókháló szerű repedés a gél-lakk egész felületén
 5. Babyboomer esetén felkopó fehér festőzselé
 6. Fehér bőr babyoomer köröm készítésekor
 7. Elszíneződő matt felület
 8. Foltos gél-lakk
 9. Kifakuló gél-lakk
 10. Kitörő, nagy darab gél-lakk a köröm közepén
 11. Beráncosodó gél-lakk
 12. Perem a gél-lakk hátsó bőrredő részénél
 13. Vörös foltok a természetes körmön

Ez az oktatás a [url=https://edubelle.eu/courses/minden-ami-gel-lakkozas-elmeleti-alapok]Minden ami gél-lakkozás sorozat 1. moduljának[/url] a része. Ha már megvan az az oktatás, vagy tervezed, hogy beiratkozol rá, akkor ezt az oktatást ne vedd meg!

Oktatók

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató

(4.98)

91 Tanfolyam

8797 tanuló

1436 Értékelés

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Ahogy sikeresen vizsgáztam el is kezdtem mihamarabb szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig.

Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között.

Az első szakmában eltöltött évemben a tanulásra és a vendégkör kiépítésére koncentráltam, miközben felkértek több online cikk írására is illetve - az áttörést hozó - TV2 reggeli műsorában való szereplésre. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó.

2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal sikerült feljebb és feljebb jutnom. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni azóta, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre.

2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, ami, több mint 5 évig működött, több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel.

Eközben Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt.

2019 óta független oktatóként tartom a személyes, csoportos és online oktatásaimat is egyaránt.

2020-ban létrehoztuk Magyarország legnagyobb műkörömalapanyag webshopját és Magyarország egyetlen szépségipari Online oktatási platformját, az EduBELLE-t. 2021-től kizárólag csak online oktatással foglalkozom, ahova folyamatosan, nagy lelkesedéssel készítem a technikai és díszítő oktatásokat. Mindig van új trend, új ötlet amit örömmel tanítok minden tanulómnak.