Barion Pixel

Minden, amit az ecsetekről tudni kell

Jó eszköz nélkül nincs minőségi munka. Ahhoz, hogy az ecseteink minőségiek legyenek, nem elég minőségi terméket vásárolni, úgy is kell bánni velük.

Kezdő Ecsetek használata

Oktató: Balázsi Szilvia Frissítve: 2022-09-19 13:20

Ingyenes

Mit tartalmaz

  • 26:39 azonnal elérhető videó
  • 6 lecke
  • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
  • Oklevél a tanfolyamról
  • 4 298 tanuló

Mit fogsz tanulni

  • Ecsetek beavatása
  • Ecsetek vágása
  • Ecsetek ápolása, tisztítása
  • Tönkre ment ecset megmentése

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

6 lecke

26:39

Leírás

Jó eszköz nélkül nincs minőségi munka. Ahhoz, hogy az ecseteink minőségiek legyenek, nem elég minőségi terméket vásárolni, úgy is kell bánni velük. Elmondom és meg is mutatom, hogyan kell beavatni porcelános és zselés, díszítő ecsetet, hogyan kell azokat vágni, ha szükséges. Rendkívül fontos az ecsetek tisztítása zselé, porcelán és akrilfesték esetében is, hiszen ennek hiányában akár 1-2 használat után tönkre is mehet a frissen vásárolt ecsetünk. De mit tegyünk ha megtörtént a baj? Az ecsetünk elferdült, beleszáradt a festék? Legtöbbször lehet orvosolni a problémát, felfedem a titkot, amivel ecsetet lehet menteni.

Oktatók

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató

(4.98)

91 Tanfolyam

8797 tanuló

1436 Értékelés

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Ahogy sikeresen vizsgáztam el is kezdtem mihamarabb szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig.

Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között.

Az első szakmában eltöltött évemben a tanulásra és a vendégkör kiépítésére koncentráltam, miközben felkértek több online cikk írására is illetve - az áttörést hozó - TV2 reggeli műsorában való szereplésre. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó.

2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal sikerült feljebb és feljebb jutnom. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni azóta, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre.

2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, ami, több mint 5 évig működött, több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel.

Eközben Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt.

2019 óta független oktatóként tartom a személyes, csoportos és online oktatásaimat is egyaránt.

2020-ban létrehoztuk Magyarország legnagyobb műkörömalapanyag webshopját és Magyarország egyetlen szépségipari Online oktatási platformját, az EduBELLE-t. 2021-től kizárólag csak online oktatással foglalkozom, ahova folyamatosan, nagy lelkesedéssel készítem a technikai és díszítő oktatásokat. Mindig van új trend, új ötlet amit örömmel tanítok minden tanulómnak.

Tanulók értékelései

4.96

127 értékelés alapján

100%

0%

0%

2%

0%

Kezdőként nagyon hasznos információkat tartalmazott, köszönöm.
Nagyon hasznos információkat tartalmaznak a videók. köszönöm szépen :)
Nagyon jó hallagtni, ahogy Balázsi Szilvi oktat. Kifejezetten élvezetes volt így tanulni.
Szuperül összeszedett videó. Pedikűrösként nincs nagy tapasztalatom a díszítőtechnikákban - még - így remek alap számomra. Köszönöm :)
Egyszeru, konnyen kovetheto kepzes.
Nagyon hasznos volt, kezdőként örülök, hogy jelentkeztem és végig néztem a videókat több új információval is gazdagodtam és így már nyugodtabban merek minőségi ecsetet venni, mert tudom hogyan bánjak velük és a hallottakat alkalmazva most már hosszú életűek lehetnek az ecseteim. :)
Szuper oktatás,
Nagyon hasznos volt!
Szuper jól magyaráz ♡
Sok mindent meg tanultam!
Köszönöm!♡♡♡♡
Érdemes végignézni ezeket a rövid oktató videókat, hiszen mindig akad valami új, amiről egy kezdő szakember még nem hallott. Köszönöm a lehetőséget! 🧡
Hasznos információkat kaptam! Köszönöm!
Rengeteg hasznos tanácsot kaptam és sokkal okosabb lettem az ecsetekkel kapcsolatban! Köszönöm szépen!
Nagyon èrtető volt. Köszönöm
Szuper online tanfolyam, köszönjük
Köszönöm, szuper anyag. Sokat tanultam.
Nagyon tetszett sokat tanultam belőle ☺️
Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt!
Szuper anyag volt :)
😊 nagyon tetszett és hasznosnak találtam. Köszönöm.
Nagyon hasznos volt, köszönöm szépen 😊
Szuper segítség!
Nagyon szuper lecke volt, és nagyon nagy segítség kezdőknek. A magyarázás részletes több mindenre kitér, milyen hibák lehetségesek és hogyan lehet helyre hozni meg menteni az ecsetet, ha már sikerült valamilyen úton módon rosszul használni. Köszönöm szépen ezt a leckét is!
Nagyon hasznos!!! Köszönöm szépen!!!
Nagyon jó és hasznos oktatás! ☺️
Köszönöm szépen
nagyon hasznos volt!
Hasznos volt az oktatás, köszönöm! :)
Nagyon hasznos kis anyag, köszönöm
Köszönöm, hasznos nagyon!
Nagyon hasznos információkat tartalmaz az ecsetekről! Köszönöm!