Elegance Black&White

5 szuperelegáns mintát mutatok nektek, amiből a vékony vonalak, a különböző virágok, hatások elérését tanulhatjátok meg. Minimális anyag és eszközigényű a képzés.

Haladó

Oktató: Balázsi Szilvia Frissítve: 2021-06-14 13:45

4 900 Ft

Mit tartalmaz

  • 1:24:45 azonnal elérhető videó
  • 4 lecke
  • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
  • Oklevél a tanfolyamról

Mit fogsz tanulni

  • vékony vonalak festése
  • árnyékolás egyszerrűen
  • 0-ás ecset használata

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

4 lecke

1:24:45

Leírás

Az oktatás során lágyabb festőzselékkel fogom bemutatni 5 virág festését. A tananyag könnyebb virágokkal indul, viszont a vége felé öszetettebb kompozíciókat kell festenetek, ami miatt a képzést haladó szintnek jelöltem. A képzés során megtanulhatjátok a vékony vonalak festését, a 0-ás ecset használatát. A képzést tempósabbra vettem, hogy szalonszerű körülményeket produkáljak számotokra. Árnyékolás, térbeli ábrázolás, szirmok visszahajlása, erezetek, különböző levelek kialakítása....mind, mind az oktatás tananyagát adják.

 

Jó tanulást!

Anyaglista: 

Kattints a linkre: https://beautymall.hu/hu/module/stwishlist/view?token=A217B7F939D11E14

Oktatók

(4.98)

33 Tanfolyam

19464 Tanuló

733 Értékelés

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Ahogy sikeresen vizsgáztam el is kezdtem mihamarabb szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig.

Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között.

Az első szakmában eltöltött évemben a tanulásra és a vendégkör kiépítésére koncentráltam, miközben felkértek több online cikk írására is illetve - az áttörést hozó - TV2 reggeli műsorában való szereplésre. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó.

2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal sikerült feljebb és feljebb jutnom. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni azóta, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre.

2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, ami, több mint 5 évig működött, több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel.

Eközben Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt.

2019 óta független oktatóként tartom a személyes, csoportos és online oktatásaimat is egyaránt.

2020-ban létrehoztuk Magyarország legnagyobb műkörömalapanyag webshopját, a SlyNails SHOP-ot és Magyarország egyetlen szépségipari Online oktatási platformját, az EduBELLE-t. Jelenleg kizárólag oktatással foglalkozom, vendégeket nem fogadok.