Csillogó virág

Egyszerű, kezdőknek ajánlott, szalonbarát virág csillogós gél-lakkal.

Kezdő Vegyes technikák

Oktató: Balázsi Szilvia Frissítve: 2021-06-07 15:59

Ingyenes

Mit tartalmaz

  • 31:38 azonnal elérhető videó
  • 1 lecke
  • Hozzáférés PC-n, tableten és mobilon
  • 1 714 tanuló

Mit fogsz tanulni

  • vékony vonalak festése
  • minta kontúrozása
  • csillámos gél-lakk használata díszítéshez
  • strassz felhelyezése
  • rövid és hosszú vonal festése

Tanfolyam menete

Összes kibontása Összes becsukása

1 lecke

31:38

Oktatás 1 lecke

Leírás

Anyaglista: [url=https://beautymall.hu/hu/module/stwishlist/view?token=29411AA9DA6120B1]https://beautymall.hu/hu/module/stwishlist/view?token=29411AA9DA6120B1[/url]

Oktatók

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató

(4.97)

38 Tanfolyam

5928 tanuló

892 Értékelés

Balázsi Szilvia

műkörmös szakoktató
2010 novemberében végeztem el a Crystal Nails – Elite Cosmetix kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ képzését. Ahogy sikeresen vizsgáztam el is kezdtem mihamarabb szalonban dolgozni, kíváncsiságomat a temérdek továbbképzés elvégzésével csillapítottam és csillapítom a mai napig.

Közel 100 oklevelet sikerült szereznem, melynek köszönhetően nagyon sokoldalúan ismerem ki magam a különböző technikák között.

Az első szakmában eltöltött évemben a tanulásra és a vendégkör kiépítésére koncentráltam, miközben felkértek több online cikk írására is illetve - az áttörést hozó - TV2 reggeli műsorában való szereplésre. Ekkor figyelt fel rám a Crystal Nails csapata és elkezdtem náluk is dolgozni, mint termékfejlesztési tanácsadó.

2012-ben elkezdtem versenyzéssel is foglalkozni, amiken minden alkalommal sikerült feljebb és feljebb jutnom. 2014-ben nyertem meg az első magyar versenyemet, épített zselé, felnőtt kategóriában, ezután kaptam azt a lehetőséget, hogy bemutatkozhassak oktatóként. Még ebben az évben sikeresen elvégeztem a szakoktatói tanfolyamot, ahol rengeteget fejlődött a kommunikációm, sokkal kifejezőbben és pontosabban tudom a tananyagot átadni azóta, mindeközben számtalan alkalommal kértek fel szakmai cikkekre, zsűrizésre és médiaszereplésekre.

2015-ben megnyitottuk a saját Körmös Szalonunkat, ami, több mint 5 évig működött, több, mint 10 műkörmös és pedikűrös kolléganővel.

Eközben Magyar Bajnoki címet szereztem 2015-ben gél-lakk kategóriában, és porcelánban is sikerült III. helyezést elérni. 2014 óta számos oktatást tartottam az egész országban, több száz szakember fejlődhetett a kezeim alatt.

2019 óta független oktatóként tartom a személyes, csoportos és online oktatásaimat is egyaránt.

2020-ban létrehoztuk Magyarország legnagyobb műkörömalapanyag webshopját, a SlyNails SHOP-ot és Magyarország egyetlen szépségipari Online oktatási platformját, az EduBELLE-t. Jelenleg kizárólag oktatással foglalkozom, vendégeket nem fogadok.

Tanulók értékelései

5.00

63 értékelés alapján

100%

0%

0%

0%

0%

Nagyon szuper volt! Köszönöm szépen!💕
Hasznos volt a videó ! :)
Nagyon szuper , már csak sokat kell gyakorolni, hogy tökéletes legyen, már mint nekem :D
Nagyon részletes magyarázat köszönöm Szilvike