A szépségszakma online oktatóközpontja

Az eduBELLE célja, hogy egy helyre összegyűjtse a szépségszakma különböző területeiről a legjobb oktatókat. Legyen szó fodrász, kozmetikus, műkörmös, műszempillás, tetováló, vagy akár masszázs oktatásról, az eduBELLE felületén mindnek helye van.

Több, mint oktatóvideó

Az eduBELLE oktatásai szisztematikusan felépített képzések, melyek számos elemet tartalmazhatnak. Természetesen az oktatóvideó elengedhetetlen része minden tanfolyamnak, de emellett szöveges segédletek és ábrák is segíthetik a tananyag megértését, valamint minden leckénél kérdezni lehet az oktatót, mely beszélgetés megjelenik minden tanulónak, ezzel is hatékonyabbá téve a tanulást.

A tanfolyamok szakaszokból, a szakaszok leckékből állnak, így nem egy több órás videót kell végig nézni, hanem kis egységekben lehet haladni és minden egységnél lehet kérdezni. Ha pedig hosszú tanfolyamra iratkoztál be, haladhatsz a saját tempódban és mindig onnan folytathatod a tanulást, ahol korábban abbahagytad.

Elismerjük a teljesítményed

Az igazán komoly oktatásaink végén - vagy a kár közben is - tesztet tudsz írni, mely alapján felmérjük a tudásodat és te is visszajelzést kapsz a tanfolyam eredményességéről. A sikeres tesztet követően pedig oklevéllel jutalmazunk, mellyel igazolhatod, hogy elvégezted az adott tanfolyamot és el is sajátítottad az ott tanultakat.

Ha a tanfolyam ezt lehetővé teszi, feltöltheted a tanultak alapján készített munkádat, melyet az oktató kiértékel, ezzel is tovább segítve a minél hatékonyabb oktatást. Akkor tudsz igazán hatékonyan fejlődni, ha egy szakértőtől kapsz visszajelzést a munkádról, hiszen ő tud igazán rávilágítani arra, hogy mi az, amiben már ügyes vagy és mi az amit még gyakorolnod kell.